Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020

Üniversitemizin Göç ve Yoksulluk Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Tarafından Webinar Serisi Başlatıyor

Üniversitemiz Göç ve Yoksulluk Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ GÖÇ) tarafından aralık ayı süresince devam edecek olan ve 4 bölümden oluşan Webinar Serisi başlatılıyor. Etkinlik kapsamında aralık ayı süresince her hafta çarşamba günleri belirlenen saatlerde “Göç ve Yoksulluk” temalı söyleşiler düzenlenecek.

Alanında uzman akademisyen ve bürokratların katılımıyla gerçekleştirilecek Webinar Serisinin ilki 2 Aralık Çarşamba günü saat 20:00’da “Göç ve Yoksulluk, Göçmen Yoksulluğu” başlığıyla düzenleniyor. Moderatörlüğünü BANÜ-GÖÇ Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Bekir Gündoğmuş’un yapacağı programa, konuşmacı olarak Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel katılıyor. Göç ve Yoksulluğun çok boyutlu olarak ele alınacağı program, Üniversitemizin @bandirmauni Instagram hesabından canlı olarak yayınlanacaktır.