Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2021

Gösterim: 369

Üniversitemiz “Tercih ve Tanıtım Günleri” Başlıyor

Üniversitemiz, “03-13 Ağustos” tarihleri arasında aday öğrencilerin, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarını tanıyarak tercihlerini yapabilmeleri amacıyla “Tercih ve Tanıtım Günleri” düzenliyor. Düzenlenecek olan “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında 09:00-17:00 saatleri arasında, Merkez Yerleşkemizdeki Tercih ve Tanıtım Merkezi ile tüm fakülte ve meslek yüksekokullarımızda uzman danışmanlarımız tarafından Üniversitemiz bölüm, program ve kontenjanları hakkında aday öğrenciler bilgilendirilecektir. Ayrıca Bandırma Cumhuriyet Meydanı, Erdek Cumhuriyet Meydanı, Manyas Atatürk Meydanı, Gönen Banyolar Caddesi ve Susurluk Parkı’nda 10:00-22:00 saatleri arasında tanıtım stantlarımız aday öğrencileri bilgilendirmek üzere açık olacaktır.


Tanıtım stantlarımızda “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında, tercih dönemine giren aday öğrencilere akademik personellerimiz ve uzman rehberlerimiz tarafından Üniversitemizin genel tanıtımı, bölüm ve programları hakkında bilgilendirme hizmeti verilecektir. Tanıtım stantlarında, Üniversitemiz, akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal imkânları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci toplulukları, Erasmus+, Mevlana ve Farabi Değişim Programları hakkında bilgiler paylaşılacak ve merak edilen tüm sorular yanıtlanacaktır.


Üniversitemiz tarafından “03-13 Ağustos” tarihleri arasında düzenlenecek ve Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler çerçevesinde gerçekleştirilecek olan Tercih ve Tanıtım Günlerinde stantlarımızı ziyaret edebilir, Üniversitemiz hakkında merak ettiklerinizi sorabilir, tercih etmeyi düşündüğünüz bölüm ve programlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Üniversitemiz, ayrıca ulusal düzeyde İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’da düzenlenmekte olan üniversite tercih ve tanıtım fuarlarında da yer alacaktır. Merak ettiğiniz tüm soruları fiziki olarak düzenlenecek olan ve aşağıda yer ve tarihleri bulunan tercih fuarlarındaki Üniversitemiz stantlarından öğrenebilirsiniz. 

 

Bursa         05 Ağustos 2021 / Merinos Atatürk Kültür Merkezi

İstanbul      06-07-08 Ağustos 2021 / İstanbul Kongre Merkezi

Ankara       07-08 Ağustos 2021 / Congresium

İzmir           09-10 Ağustos 2021 / Kültürpark

Antalya      10 Ağustos 2021 / Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi


Fotoğraflar