Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2021

Gösterim: 167

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Bandırma’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 99. Yıl Dönümü Kutlamalarına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 99. yıldönümü kapsamında düzenlenen kutlamalara katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen resmî törene Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Akın ve Yavuz Subaşı, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğ. General Oğuz Okuyucu, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı. Tören Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleşen kutlama töreninde ise Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenim gören öğrenciler ile resmî ve sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu kortej ve ardından Bandırma Halkoyunları Ekibi tarafından sunulan folklor gösterileri gerçekleşti.
Kurtuluş Kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Caddesinde düzenlenen geçit töreni sonrasında Ayyıldız Tepe Son Kurşun Anıtı’nda da bir tören gerçekleşti. Anıta çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşu, saygı atışı, şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar ile son buldu.


Fotoğraflar