Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2022

Gösterim: 1161

Yabancı Diller Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektörümüzün Katılımıyla Gerçekleşti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katılımıyla 24 Haziran 2022 Cuma günü Yabancı Diller Yüksekokulumuzun 2021-2022 Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkemizde gerçekleşen toplantıya Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Tektaş, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayça Kılıç ve öğretim elemanlarımız katılım gösterdi.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Tektaş tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Yabancı Diller Yüksekokulu ile ilgili gözlem ve düşüncelerini aktararak Yüksekokulumuzun çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

Toplantı sonrasında Yabancı Diller Yüksekokulumuzda geçmiş dönemlerde görev yaparak emeği geçen akademik yöneticilerimizden Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Muhsin Baran ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kazım Ar  ile hali hazırda Müdür Yardımcısı ve Bölüm Başkanı görevlerini yürütmekte olan Öğr. Gör. Ayça Kılıç ile  Yüksekokul Sekreteri  Halil Ferik’e Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Tektaş tarafından plaket takdiminde bulunuldu.


Fotoğraflar