Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2022

Gösterim: 1138

BANÜ-GSK Masa Tenisinde Zirvedeki Yerini Koruyor

Üniversitemiz Gençlik ve Spor Kulübü (BANÜ-GSK), İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşen 2021-2022 Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi 2. Etap yarışmalarını namağlup tamamlayarak 7 maçta 7 galibiyet ile zirvedeki yerini korudu.

BANÜ-GSK tarafından sürdürülen istikrarlı yükselişten duyduğu memnuniyeti dile getiren kulüp başkanı Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanımız Barış Yıldırım, “Büyük bir başarı elde ederek bizlere gurur yaşatan oyuncularımız Halil Korulu, Tuncay Çalışkan ve Hüseyin Durmaz’ı ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıda önemli katkıları bulunan ve İzmir’de düzenlenen Türkiye Masa Tenisi 3. Ligi 2. Etap yarışmalarının organizasyonu konusunda bizlere destek sağlayan Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Lokman Arıcıoğlu’na, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sayın Yahya Akduman’a, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Sayın Nurettin Özdemir’e, Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Hüseyin Elüstü’ye, takımımız ve sporcularımızın hazırlanması hususunda yardımlarını esirgemeyen Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Nurettin Konar’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kulüp Sekreteri ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe de turnuva sonrası bir açıklamada bulunarak, spora ve sporcuya vermiş olduğu değer ve destekleri ile bu başarının kazanılmasında en önemli paya sahip olan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e teşekkürlerini ifade etti.


Fotoğraflar