Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022

Gösterim: 479

Fakültemiz Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun çalışma onayını alarak kuruldu.

Fakültemiz Klinik Araştırmalar Etik Kurulu, dekanlığımızın organizasyonunda yürütülen çalışmalar ile üyelerin sertifikasyon programlarını başarıyla tamamlaması, İl Sağlık Müdürlüğü Denetlemesinden geçmesi, son olarak Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun çalışma onayını alması sonucunda kurulum sürecini tamamlamıştır. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nureddin CENGİZ, Klinik Araştırmalar Etik Kurulumuz Başkanı Doç. Dr. Mümtaz Taner TORUN, Başkan yardımcısı Doç. Dr. Filiz ÖZYİĞİT ve Raportör D. Öğr. Üy. Tamer AKAY’ı kabul ederek Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Aykut BAŞER ve Dr. Öğr. Üy. Engin AYDIN ile birlikte tebrik ederek başarı dileklerini iletti.