Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2022

Üniversitemiz ve Bandırma Belediyesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile Bandırma Belediyesi arasında, Bandırma’nın gelecek projeksiyonu ve bu bağlamda karşılaşılması muhtemel sorunlarına çözümler bulunması amacıyla bir iş birliği protokolü imzalandı. Eski Senato Salonumuzda gerçekleşen törende, protokolü Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir imzalarken, Bandırma Belediyesi adına Başkan Av. Tolga Tosun imzaladı.

İmzalanan protokol kapsamında, gelişen organize sanayi bölgeleriyle her geçen gün biraz daha büyüyen, yakında tam bir sanayi kenti olması ve büyük bir göç alması beklenen Bandırma için olası tüm değişkenler masaya yatırılarak ulusal ve uluslararası proje çalışmaları, kültür, sanat, spor ve turizm geliştirme programları, eğitim ve araştırma çalışmaları, ayrıca deprem ve ulaşım gibi birçok konuda master plan çalışmaları yapılacak.