Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2021

Tarih Araştırmaları Topluluğumuz Tarafından “Avrupa Yılın Müzesi Özel Ödüllü Çanakkale Troya Müzesi” Söyleşisi Düzenlenecektir

Tarih Araştırmaları Topluluğumuz Müzeler Haftası kapsamında ülkemizdeki değerli müzeleri tanıtan bir dizi program düzenliyor. Bu programın ilk bölümünde Avrupa Yılın Müzesi Özel Ödüllü alan “Çanakkale Troya Müzesi” ele alınacaktır. Moderatörlüğünü Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Türk'ün yapacağı söyleşiye konuşmacı olarak Uzman Arkeolog Hazal Fırat katılacaktır. Söyleşi 22 Mayıs Cumartesi (bugün) saat 21:00’da topluluğumuzun Instagram hesabından canlı olarak yayınlanacaktır.Tarih Araştırmaları Topluluğumuz Müzeler Haftası kapsamında ülkemizdeki değerli müzeleri tanıtan bir dizi program düzenliyor. Bu programın ilk bölümünde Avrupa Yılın Müzesi Özel Ödüllü alan “Çanakkale Troya Müzesi” ele alınacaktır. Moderatörlüğünü Bölümümüz Eski Çağ Tarihi Anabilim  Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Türk'ün yapacağı söyleşiye konuşmacı olarak Uzman Arkeolog Hazal Fırat katılacaktır. Söyleşi 22 Mayıs Cumartesi (bugün) saat 21:00’da topluluğumuzun Instagram hesabından canlı olarak yayınlanacaktır.